Skip to main content

EKO Promina d.o.o.  •  Put kroz Oklaj 144  •  22303 Oklaj  •  022 881 046  •  kontakt@eko-promina.hr

Fotografija uz najavu kampanje čišćenja okoliša

Najava akcije čišćenja u sklopu ekološke kampanje "Čuvaj, pazi, ne bacaj!"

Ožujsko pivo u suradnji s ekološki osviještenim klubovima i udrugama krenulo je s akcijama čišćenja ilegalnih deponija diljem Hrvatske. Naime, u sklopu svoje velike aktualne društveno odgovorne kampanje "Čuvaj, pazi, ne bacaj!" Žuja planira očistiti 15 ilegalnih odlagališta otpada.

Cilj Žujine kampanje "Čuvaj, pazi, ne bacaj!" jest podići svijest građana o tome koliko je važno pravilno zbrinjavati otpad. Jer on polako guši i sve više zagađuje našu okolinu, pogotovo naše vode, a kroz hranu i vodu zagađene tvari u konačnici štete našem zdravlju. Više informacija o novoj kampanji dostupno je na webu https://cuvajpazi.ozujsko.com/.

Ekološka udruga "Krka" u suradnji s Općinom Promina, društvom EKO Promina d.o.o. te predstavnicima udruga Općine Promina i građanima priključila se ovoj hvalevrijednoj akciji te je u sklopu kampanje planirala organizirati dvije akcije čišćenja okoliša na području Općine Promina.

Prva akcija održana je u Suknovcima na području Općine Promina 5.6.2021. godine.

Druga akcija planira se za 17.9. 2021. godine s početkom u 9.30 sati u Razvođu - Donji Tošići (balotana) na području Općine Promina.

Stoga se ovim putem pozivaju svi mještani Općine Promina da joj se pridruže. Radnu opremu, ručak i osvježenje osigurati će Ožujsko pivo.

Unaprijed se zahvaljujemo svima koji se planiraju pridružiti planiranoj akciji.