Skip to main content

EKO Promina d.o.o.  •  Put kroz Oklaj 144  •  22303 Oklaj  •  022 881 046  •  kontakt@eko-promina.hr

Fotografija uz objavu rada sa strankama

Obavijest o načinu rada sa strankama od 22.12.2020. godine za vrijeme trajanja mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske

U skladu s Odlukama Stožera civilne zaštite za sprječavanje širenja zaraze novim koronavirusom i Preporukama i/ili Uputama Vlade RH i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, obavještavamo vas da ćemo komunikaciju sa strankama obavljati putem pošte, elektroničke pošte i telefona. Stranke ćemo primati u iznimnim slučajevima, ali uz obaveznu prethodnu najavu telefonom ili elektroničkom poštom.

Stranke koje ćemo primati obavezne su se pridržavati Preporuka za sprječavanje infekcije u prostorijama svih poslovnih subjekata koji obavljaju uslužne djelatnosti od 24.4.2020. godine, te Preporuka za korištenje maski za lice, medicinskih i zaštitnih maski od 12.10.2020. godine koje su objavljene na službenoj stranici Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo OVDJE.

Za sve upite možete nas nazvati na broj telefona 022881046 ili nam se možete obratiti putem elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Radno vrijeme: od ponedjeljka do petka, od 7.00 sati do 15.00 sati
(državnim blagdanima i praznicima ne radimo)
Dnevni odmor: od 9.00 sati do 9.30 sati

Rad sa strankama: od ponedjeljka do četvrtka, od 9.30 sati do 12.30 sati
Petkom sa strankama ne radimo!

Pravodobne i točne informacije o koronavirusu možete potražiti na Službenoj stranici Vlade https://www.koronavirus.hr/ ili Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo https://www.hzjz.hr/.

Zahvaljujemo vam na razumijevanju!